GAZİANTEP / NİZİP - Uluyatır Atatürk İlkokulu

Ock

Gaziantep'teki öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap okuma oranını arttırmak amacıyla oluşturalan proje ;"Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor" projesi okulumuzun Türkçe öğretmeni Songül Çam hocamız tarafından yürütülmektedir.Aylık kitap okuma yarışmasında sınıfında birinci olan öğrencilerimize  ödüllerini Okul Müdürümüz Mehmet Karadeniz Bey ,Songül Hocamız ve sınıf öğretmenleri tarafından takdim edilmiştir.

Haz

Bir eğitim-öğretim yılını öğretmenlerimizin emeği ve öğrencilerimizin çabası ile geride bırakıyoruz.Dönemi bitirirken havaların da ısınmasıyla öğrencilerimize yıl sonu etkinliği düzenledik.Köyümüzde bulunan Gengelpınar'a bir gezi düzenleyen sınıf öğretmenlerimiz Yasemin ,Emine , İpek ve Büşra hocalarımız aynı gün öğrencilerini götürürken ertesi hafta Yasin hocamız da Gengelpınar'da öğrencileriyle piknik düzenledi.Öğretmenlerimize ilgilerinden ve emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte HACİVAT-KARAGÖZ oyununu sınıfta canlandırdılar ve çok eğlenceli bir ders geçirdiler.